Hos församlingen i Norrahammar värnar vi om våra medlemmar och gäster och försöker vara ett alternativ för alla åldersgruppen. Dock har det varit kämpigt att hänga med i den utveckling som nu formar hela världen med hjälp av internet och teknologi. Vi har därför valt att försöka hoppa på den här trenden som vi tror kommer hålla i sig och antagligen bara bli större och större. Vi tror på en värdeskapande gemenskap som även skulle kunna sträcka sig över digitala kanaler. För att allt ska kunna flyta på så bra som möjligt krävs tydlig och rak kommunikation. Vi är alltid öppna för att kunna förändra våra mönster så att vi ska kunna vara den moderna kyrkan och församlingen som passar allra bäst för just dig och som ska kunna finnas i ditt livs alla stadier.

Hemsidan är till för alla

På vår hemsida kan du läsa allt om vad som händer hos oss. Vill du veta mer om att ha en vigsel, dop eller begravning hos oss så finns här allt du behöver veta. Har du frågor så är du varmt välkommen att maila eller ringa. Gudstjänst hålls varje söndag men eftersom det kan skilja sig åt från vecka till vecka så kan du här hålla koll på vad temat är och därmed inte missa något som du verkligen vill gå på.

Appar och nyare teknologier

I framtiden hoppas vi även kunna erbjuda mer appar och att ni ska kunna följa oss i alla möjliga sociala medier. För att vara en modern kyrka menar Aplexa att det är viktigt att tilltala flera åldersgrupper och de nya som generationerna hittar alla sina aktiviteter online. Har du tips och idéer är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vår församling är öppen för förändring och vill att alla ska känna sig välkomna hos oss.